VILL DU HA EN TIDSENLIG VACKER FÄRGMILJÖ?
VI SKAPAR DEN ÅT DIG

ÅDRING & MARMORERING

Dessa målningstekniker har visat sig vara mycket uppskattade av våra kunder.
Användningsområdet för ådring och marmorering är i första hand i offentlig miljö som trapphus.
Då har vi dekorerat entréer men även hela trapphus som efter sitt årtal har helmarmorerade väggar med ådrade dörrar.
Med andra ord så bör ju yrkesutövandet basera sig på husets byggnadsår och vilken teknik som då var mest erkänd.

För att en ådring eller marmorering skall göra det intryck som tekniken är värd krävs det lång erfarenhet av detta yrkeskunnande. Det är en teknik som bör hållas vid liv, precis som en musiker måste öva på sitt instrument hela tiden för att lyckas måste en marmorist ständigt öva på sitt yrkeskunnande för att nå ett proffsigt resultat.

Fördelarna med att välja en ådring eller en marmorering är att man kan måla dessa i så många olika nyanser och kombinera bårder och väggindelningar på så många olika sätt. Detta upptäcktes tidigt i historien då man bytte äkta marmor mot målad för att uppnå just den effekten.
Därför är vi stolta över att vi sedan 1986 arbetat med detta och gjort, som ni ser på bilderna på hemsidan, ett stort antal referenser med just denna teknik och att dessa håller hög kvalité vad gäller själva marmorerings utförandet men även då det gäller ådringstekniken.

Tveka inte att kontakta oss för att få svar på eventuella frågor angående förslag på hur man kan dekorera just Ert objekt.