VILL DU HA EN TIDSENLIG VACKER FÄRGMILJÖ?
VI SKAPAR DEN ÅT DIG

TRAPPHUSMÅLNING

När Ni anlitar oss för trapphusrenovering får Ni tillgång till många olika delar som kan vara av intresse.
Vi hjälper till med allt från belysning till trapphusmålning. Vi brukar börja med en träff i trapphuset och diskutera vad Ni själva har för ideer om vad som ska göras. I denna process talar vi gärna om vad som är bra att tänka på för att få ett så trevligt helhetsintryck som möjligt. Det kan vara belysning, trycken och lås på dörrar, snickeri lagning, att förhindra slitage som efter sophantering (som ibland går genom trapphuset). Anslagstavlor, elementskydd, elsanering av onödiga kablar som löper fult på väggar eller kring dörrar. Listan kan göras lång.

Vi har lång erfarenhet av att måla trapphus och tillmötesgår Er så mycket vi kan och kommer med ett tidsenligt färgförslag till just Ert trapphus. Det som har visat sig vara väldigt uppskattat är att måla upp ett sådant förslag på lämplig plats i trapphuset så man kan se det på plats. Då ser man hur färgerna eller det dekorativa arbetet ser ut i ljuset på plats som faktiskt kan skilja sig en hel del mellan olika trapphus.

Vi har ett antal referenser som vi gladeligen visar Er om så önskas. En del av bilderna finns samlade här på hemsidan men långt ifrån alla. Så om ni är intresserade av trapphusmålning, tveka inte att kontakta oss!